Situació de Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa a les illes Pitiüses al 2020

Espinosa, J., Torres, N. i Stafforini, M. 2020. Situació de Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa a les illes Pitiüses al 2020. Boll. Soc. Hist. Nat. Balears, 63: 153 157. ISSN 0212 260X. e ISSN 2444 8192. Palma (Illes Balears).

Recepció del manuscrit: 14-desembre-2020; revisió acceptada: 22-desembre-2020; data publicació 26-desembre-2020

Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa a l’illa d’Eivissa només es troba representat a una petita població que es troba sotmesa a nombroses amenaces, sobretot, per l’alteració de l’hàbitat on viu. Es presenta un treball sobre les dades d’aquesta població i la seva situació.
Paraules clau: Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa, Eivissa, Balears.

Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa on the island of Ibiza is only represented by a small population that is subject to numerous threats, especially due to the alteration of the habitat where it lives. A paper is presented on the data and situation of this population.
Keywords: Juniperus oxycedrus subsp. macrocarpa, Ibiza, Balearic Islands.

Jaime ESPINOSA, Apartat de correus, 1498. 07800 Eivissa. Spain. Adreça electrònica: je.noguera67@gmail.com ; Nèstor TORRES, Avda. Espanya, 5. 3er B. 07800 Eivissa. Adreça electrònica: nestortorres.eivissa@gmail.com i Mario STAFFORINI † in memoriam.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de BSHNB 63 Any 2020 i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *