Sobre la presencia del coleóptero cerambícido Ergates faber (L., 1761) en la isla de Ibiza (Islas Baleares)

Núñez-Vázquez, L., Landa Castillejo, I., Canyelles, X., Galera, A., Closa, S., Santiago, M.I., Olmo, D. y Riba-Flinch, J.M. 2020. Sobre la presencia del coleóptero cerambícido Ergates faber (L., 1761) en la isla de Ibiza (Islas Baleares). Boll. Soc. Hist. Nat. Balears, 63: 119-124. ISSN 0212-260X. e-ISSN 2444-8192. Palma (Illes Balears).

Recepció del manuscrit: 11-septembre-2020; revisió acceptada: 12-desembre-2020; data publicació 16-desembre-2020

Se confirma la presència del coleòpter cerambícid Ergates faber (Linnaeus, 1761) a l’illa d’Eivissa gràcies a 4 nous registres.
Paraules clau: Cerambycidae, Ergates faber, Eivissa, Balears.

The presence of the longhorn beetle Ergates faber (Linnaeus, 1761) on the island of Ibiza is confirmed from 4 new records.
Keywords: Cerambycidae, Ergates faber, Ibiza, Balearic Islands.

Luis NÚÑEZ VÁZQUEZ; Sandra CLOSA y María Isidora SANTIAGO, Servei de Sanitat Forestal, Conselleria de Medi Ambient i Territori, Govern de les Illes Balears. C/Gremi de Corredors 10, Polígon de son Rossinyol; 07009 Palma. lnunez@dgmambie.caib.es; Inés LANDA CASTILLEJO, Servei de Gestió Forestal a Eivissa i Formentera. Conselleria de Medi Ambient i Territori, Govern de les Illes Balears. C/Murcia, 6; 07800 Eivissa; Xavier CANYELLES, C/General Ricardo Ortega, núm 1 A, 6º 1ª; 07006 Palma; Andrés GALERA, Agent de Medi Ambient d’Eivissa. Conselleria de Medi Ambient i Territori, Govern de les Illes Balears, Diego OLMO Laboratori Oficial de Sanitat Vegetal de les Illes Balears. SEMILLA
Conselleria d’Agricultura, Pesca i Alimentació. Govern de les Illes Balears.y Josep Maria RIBA FLINCH 17320 Tossa de Mar. jmriba2001@gmail.com.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de BSHNB 63 Any 2020 i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *